BE NICE IF YOU WAS HERE !! thanks ...
budak comel

SHOW ME YOUR BFF CONTEST

tak tau kali ke berapa sua join contest nie ..
kali ke 4 tak silap .. first time tengok ni contest ..
me di tag oleh my calon kakak ipar .. hikhihi ..
syarat -syaratnya .. :)
 Terbuka kepada followers blog "Because She is NurulBadiah" .so sekiranya bukan followers..anda perlu follow terlebih dahulu sebelum menyertainya.

 Korang kene Copy Banner/Gambar contest diatas dan Paste kn dekat entry contest anda.Kemudian korang Kena letak Banner/Gambar Contest diatas di SideBar Blog Korang and Link kan Banner tersebut ataupun link kn kat bawah Banner tersebut ke Blog Because She Is Nurulbadiah.

Korang Kena buat entry pasal " Show Me Your BFF Contest" dimana korang kena letakkan link ke Blog ini didalam entry tersebut.

Entry Korang hendaklah disertakan dengan Sekeping Gambar bersama BFF korang xkira berapa ramai pon berserta dengan sedikit kata-kata dibawah gambar tersebut.

Ayat anda harus bermula dengan:

Dear Nurulbadiah Lai,
bla..bla..bla..(tell me in short about your bff)


Tagkan Kepada 4 blogger yang aktif and make sure diorang tahu telah Di Tag.

Pastekan entry Contest yang korang buat diruangan komen dekat entry ni..

2 pemenang akan dipilih berdasarkan gambar bersama BFF yang paling menarik..hadiah misteri menanti seperti Dress dan shawls.

Tarikh tutup: 15 April 2011 .


Dear Nurul Badiah Lai ,
Gambar nie baru jea di ambil tahun nie .. yg tinggi tu la my BFF ..
nama dia Nurrezati Wafiah Molsar ..
kami b'kwn start dri form 1 lagi ..
tahun nie .. dah genap 5 tahun 3 bulan kami kawan ..
kami pernah gaduh .. tapi , pling sweet bila b'baik lagi .. hikhihi ..
kmi boleh share smua hal b'sama .. dari hobi sampai
lah ke bahagian problem2 .. hehe .. 
wlu mcm mana berat pun problem tu dia ttap sudi dengar ..
saya jelous if dia rapat ngan org lain .. wah ~ hikhihi
tak laa .. men2 jeaa ..
yea .. wlupun dia tinggi .. sya pendek .. kami tetap kwn ..
itu bukan penghalang .. wee ~ ! hehehe ..
wlupun dia suka usik+olok sy pendek .. sy tak pernah
kisah .. hehe .. yg sy tau ..
"SAYA SAYANG DIA SBGAI BFF SYA"

saya nak tag kat :

4 comments:

einsteinmasakini said...

lau la ainie ada bff,confirm ainie ikut contest ne....tp......xda........uhuhu...:(

mimiey :] said...

hihihi ... tak pa la deq .. nnti jumpa jg tu

Nurulbadiah Lai said...

adik comel..thanks 5 joining..
i wisu u all the ebst

done check ur entry

mimiey :] said...

hehe .. tnx kak .. :)