BE NICE IF YOU WAS HERE !! thanks ...
budak comel

my first editing :)


Assalamualaikum .. eh eh .. sabar laa .. yayaya .. aku tau .. aku tau aku bukan p'edit gambar yang terror like AJ .. AFIQ DULMI .. dan yang sewaktu dengannya .. bila aku buka picture hasil edit mereka .. aku jelouss .. *wah..c bibiey jeles ~konon~* hehehe .. aku try lebih 10 kali edit guna photoshop tapi aku still gagal ~ tak pa .. usaha tangga kejayaan kan?? pic di atas tu .. hasil edit ku pertama .. haha .. hodoh bagaii ~ !! yg tinggal kat area2 Balung ,Tawau .. konfom familiar dengan jalan raya ni .. hoho ..aq harap ada seseorang yg sudi ajar aq bab2 editing nie .. :) AJ tu kedekut .. bukan dia mau ajar .. hee ~ semalam aku chat ngan AJ .. aku ada baaaaanyak idea untuk wallpaper .. tp malangnya idea tu aku bagi bulat2 kat AJ sebab aku tak pndai buat .. jadi .. better serahkan pada yang pakar .. hahaha .. AJ .. tunjuk ajar ku sifu .. lalalalala ..


p/s : mentega Q semakin sombong ouhh =..=Add Image

4 comments:

Ejong said...

What AJ??? nama baru afiq ka??
and ap yg smartnya pic like .. ?
i think not..just biasa je.

mimie ello said...

AJ tu ..my friend laa .. Awang Jazmi .. pc mereka smua edittt .. saia mau bljr jga edit2 pic .. :p

Ejong said...

hehe.. i not mean pic afiq lah but pic edit cam tu..
how can tu u say smart... ?

mimie ello said...

smart laaa .. uji tahap cretive org cmna .. :) ko tak minat ek??