BE NICE IF YOU WAS HERE !! thanks ...
budak comel

pertandingan 'MOMENT' picture ..

hola molaaa .. today aku buat dua post skali gus ..
tamak kan .. haha .. no laa..
blogwalking and tadaaaaa.. 
i saw this contest .. this contest was made by abg addy *click to his blog*
aku pun dah lama dah tak join contest .. bukan apa .. tak ramai dah blogger yang buat contest ,, and tak ramai dah yg tag aku join contest .. kali ne .. biar tak da yg tag .. aku nak join juga ..
hahahaa

the kriteria ::
  • Must be a bloggers and have her/his own blogs...
  • Open to all bloggers...
  • Your blog must be "AWESOME"...

  • the syarat-syarat ::
  • Gambar tue merupakan moment-moment terindah bagi pemilik blog/anda bersama rakan-rakan, keluarga atau sesiapa saja pun... That means anda mesti ada dalam gambar tersebut...
  • Gambar yang diperlukan hanyalah 1 keping sahaja dan anda mestilah membuat 1 entry mengenai gambar moment tersebut... Ceritakan tentang detik-detik terindah itu berlaku bila, dengan siapa, di mana, macam mana... (*5W 1H)...
  • Tarikh pertandingan adalah bermula 24/11/2012 - 30/11/2012 iaitu berlangsung selama 6 hari... So kepada sesiapa yang lewat menghantar entry anda, penyertaan akan terbatal secara serta-merta... 
  • Setelah selesai buat entry contest nie, hantarkan link blog anda di ruang komen bagi entry nie... Kalau tidak pun, hantarkan link blog anda di alamat email  nie addy92_ameng86@yahoo.com...
  • Pemilihan pemenang untuk contest nie adalah di tangan penganju. Keputusan adalah muktamad...

  • *kriteria and syarat..aku copy from blog abg addy ..hoho*

    my precious moment picture is ::
    *click for large*

    tadaaaaa... our first photographing moment as university student ..
    kami seramai 123...21 org student first intake di 
    Universiti Teknologi Mara cawangan Kota Kinabalu ..
    time ni .. tak sampai seminggu pun kitaorang b'gelar student U ..
    then tetiba disuruh pegi b'gambar for gambar kelas ..
    i think this is the best moment because aku dapat tengok
    sikap kerjasama antara kwan-kawan even baru kenal tak sampai seminggu ..
    sekali jea di bagitau petag nanti ada sesi gambar2..
    semua turun .. kerjasama yang sngat awesome ..
    i know maybe this picture is not unfair for second intake student ..
    tapii.. mau buat cmna .. ahaha .. 
    gambar ni special juga sebab satu-satunya gambar yang ada muka c eldrian ..
    bonbon quit from UiTM .. jd kitaorang tak sempat nak kenal-kenal lebih rapat ..
    sebabb .. dia quit 1 week lepas masuk UiTM .. :)
    semua nie kenangan yang tak mungkin dapat dilupakan ..

    dear brother addy .. mungkin this entri is to short to win your super duper contest ..
    ini jak yang ku mampu taip .. ahaha ..
    TENGKIU :)

    and aku mau tag .. ehem-ehem ..

    actualy mau tag bro mezan .. tp link blog dia teda suda .. so .. kbye .. -.- 



    No comments: